Трамп појео поверљива документа након састанка?

Поделите:

Бивша саветница америчког председника Доналда Трампа, Омароса Маниго Њумен, тврди да је видела Трампа како једе папир након састанка са адвокатом Мајклом Kоеном.

Она у својој новој књизи тврди да је Трамп појео један од поверљивих докумената, преноси “Њузвик”.

“Видела сам га да је ставио папир у уста. С обзиром на то да је Трамп бактериофоб, била сам шокирана када сам видела да жваће и гута папир. Мора да је у питању било нешто веома, веома поверљиво”, наводи Манигоова у својој књизи “Ван контроле” (енгл. “Унхингед”), која ће бити доступна у продаји 14. августа.

Поред тога, она у својој новој књизи тврди да постоје снимци на којима се амерички председник Доналд Трамп изражава расистички, као и да се на бројним догађајима без своје супруге понашао као “пуштен са ланца”.

Kако наводи АП, ово је само део оптужби америчког председника које ће се појавити у новој књизи.

“Нисам желела да верујем. Одбацивала сам туђе приче о њему(Трампу) зато што га нису познавали као ја. Ја сам морала да сопственим очима посведочим расизму и када сам то чула, много пута, више нисам могла да демантујем”, пише бивша Трампова саветница у својој књизи.

Она, без доказа, тврди да постоје снимци председника Трампа како у више наврата изговара реч “црнчуга” током снимања ријалити програма “Шегрт” (енгл. “Тхе Аппрентице”), наводи АП.

Такође изнела тврдње да је председник покушао да “купи њену тишину” тиме што јој је понудио позицију у изборном штабу 2020. године са платом од 15.000 долара месечно.

Она, међутим, наводи да је морала да потпише споразум о ћутању, што није желела да потпише.

Манигоова тврди и да је након што је одбила позицију добила низ претећих писама у којима је упозоравају да о Трампу мора да ћути.

Танјуг

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here